Mbrojtës dysheku rezistent ndaj ujit Leoni 180/200 | Vellea Home

Leoni

mbrojtës 180/200, rezistent ndaj ujit

5499 L
Ulje -34%
3600 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim: 30 ditë

Mbrojtës dysheku
Përparësi:
* mbron dyshekun nga ndotja dhe konsumimi. Parandalon rrëshqitjen e bezdisshme të çarçafëve në sipërfaqen e dyshekut;
*i lehtë për tu larë dhe për tu vendosur – me llastikë për tu kapur në katër cepat e dyshekut; *mundësi për tu larë në temperaturë 60oC; i përshtatshëm për tu përdorur në institucione mjekësore dhe kopështe për fëmijë.
Përbërje: 100% pambuk, shtresë e padepërtueshme PU – 0.03mm  

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mbrojtësit.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (72/190)                               Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  0.5kg.

Numri i paketave: 1 (82/190)                               Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  0.5 kg.

Numri i paketave: 1 (80/200)                               Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  0.5 kg.

Numri i paketave: 1 (82/200)                               Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  0.5kg.

Numri i paketave: 1 (90/190)                               Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  0.5 kg.

Numri i paketave: 1 (90/200)                               Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  0.5 kg.

Numri i paketave: 1 (114/190)                             Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  0.5 kg.

Numri i paketave: 1 (120/190)                             Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  0.5 kg.

Numri i paketave: 1 (120/200)                             Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  0.5 kg.

Numri i paketave: 1 (125/190)                             Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  0.5 kg.

Numri i paketave: 1 (140/190)                             Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  0.5 kg.

Numri i paketave: 1 (140/200)                             Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  0.5 kg.

Numri i paketave: 1 (144/190)                             Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  0.5 kg.

Numri i paketave: 1 (144/200)                             Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  0.5 kg.

Numri i paketave: 1 (160/190)                             Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  0.5 kg.

Numri i paketave: 1 (160/200)                             Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  0.5 kg.

Numri i paketave: 1 (164/200)                             Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  0.5 kg.

Numri i paketave: 1 (180/200)                             Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  0.5 kg.

Model
Leoni

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni