Mbrojtës dysheku | Vellea Home

Mbrojtës dysheku

Rezistent ndaj ujit 160/200 , 160/200

1900 L
Ulje -28%
1400 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim: 10 ditë

·        Mbrojtës dysheku antibakterial 
Përparësi:
*antibakterial – siguron mbrojtje të mjedisit të gjumit, falë joneve të argjendta, me të cilat është e krijuar copa;
*protective – siguron mbrojtje të plotë nga lagështira, në mënyrë që të mbani dyshekun tuaj të freskët dhe higjienik;
*I ÇERTIFIKUAR SIPAS OEKO TEX 100;
*elastik – çdo mbrojtës mund të mbulojë dyshekun deri në dy përmasa të afërta, falë membranës së tij elastike;
*rezistent ndaj ujit – shtresa poliuretane vepron si barrierë kundër lëngjeve – zgjat jetën e dyshekut tuaj;
*i kapur në mënyrë stabile – falë bordit elastik
Përbërje: mbrojtës peshqir 65% pambuk, 35% poliestër, i krijuar me jone të argjendta
Paketimi: çantë plastike  

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mbrojtësit.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 27/15/5 cm., pesha 0,43 kg.

Model
Mbrojtës dysheku

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni