Leo bebe, 65/110 i dyanshëm, Leo bebe, 65/110 | Vellea Home
Leo bebe

65/110 i dyanshëm , 65/110

Leo bebe, 65/110 i dyanshëm 1
Leo bebe, 65/110 i dyanshëm 1_thumb
5253 L
Ulje -23%
4017 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: 65/110 cm.

·         Materiale:

-          Jacquard me tegela pambuku i qepur me vatë

-          Mbushja: sfungjer 10cm

Për të siguruar më të mirën për fëmijën tuaj, ju duhet të zgjidhni sigurinë dhe komoditetin e zgjatuesit të dyshekut për fëmijë Leo. Është bërë nga materiale krejtësisht të padëmshme për shëndetin e më të vegjlit. Pëlhura  është e fortë dhe rezistente ndaj ndotjes. Tekstili është i butë dhe i këndshëm në prekje, i butë për lëkurën e ndjeshme të fëmijëve. Bërthama e dyshekut është prej shkume me një densitet të përshtatshëm, duke siguruar një bazë të qëndrueshme, e cila rekomandohet për vitet e para të periudhës së rritjes intensive.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (65/110)

Paket 1: 65/110/10 cm., pesha 4 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni