Leo bebe, 60/120 i dyanshëm | Vellea Home

Leo bebe

60/120 i dyanshëm , 60/120

5200 L
4300 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: 65/120 cm.

·         Materiale:

-          Jacquard me tegela pambuku i qepur me vatë

-          Mbushja: sfungjer 10cm

Për të siguruar më të mirën për fëmijën tuaj, ju duhet të zgjidhni sigurinë dhe komoditetin e zgjatuesit të dyshekut për fëmijë Leo. Është bërë nga materiale krejtësisht të padëmshme për shëndetin e më të vegjlit. Pëlhura  është e fortë dhe rezistente ndaj ndotjes. Tekstili është i butë dhe i këndshëm në prekje, i butë për lëkurën e ndjeshme të fëmijëve. Bërthama e dyshekut është prej shkume me një densitet të përshtatshëm, duke siguruar një bazë të qëndrueshme, e cila rekomandohet për vitet e para të periudhës së rritjes intensive.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (60/120)

Paket 1: 60/120/10 cm., pesha 4 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni