Lavaman me rubinet ICGSF8252 | Vellea Home

Lavaman me rubinet ICGSF8252

 Thellësi – 19,5 cm. , ranor , i majtë

15499 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Lavaman graniti për integrim në komplet me rubinet.
Rubineti është me mekanizëm mbyllës qeramik 40 mm.
Material i rubinetit: tunxh
Mbulesë: mbulesë qeramike
Përmasa: 49/cm.

Thellësi e lugës: 19,5 cm.
Sifon:
Ø90 cm.
Përfshihen në komplet tuba PVC për lidhje me hidraulik dhe lavastovilje, si dhe sifon me derdhës.
Kujdes dhe pastrim:

Lavamanët e granitit janë rezistent ndaj presionit, për sa i përket gërvishtjeve, ngjyrosjes dhe prerjes. Karakteristika më e rëndësishme e lavamanëve të granitit është se ata nuk e humbasin shkëlqimin e tyre. Përveçse është i qëndrueshëm, është rezistent ndaj gërvishtjeve, me shkëlqim dhe jo me pore. Pastroni lavamanin çdo ditë. Pas çdo përdorimi, sigurohuni që lavamani të jetë i pastër dhe i thatë. Për këtë, shpërlajeni dhe thani lavamanin me një peshqir të thatë. Sigurohuni që të mos ketë ujë të ndenjur në lavaman. Mos harroni se cilësia e ujit luan një rol dominues në mirëmbajtjen e lavamanit. Për të hequr depozitat minerale, përdorni një përzierje të holluar me uthull dhe ujë për të larë zonën e lavamanit. Më pas lajeni sipërfaqen me ujë. Përdorni detergjentë më të butë për të pastruar lavamanin. Për të hequr njollat ​​e përditshme të lavamanit, lageni një leckë në përzierjen e përgatitur ​​për larjen e enëve. Nëse ka njolla të forta, është mirë të përdorni një leckë më të ashpër. Në rast se ka njolla që janë të dukshme në lavaman, përdorni një zbardhues dhe përzierjen me ujë. Për këtë, përzieni ujin dhe zbardhuesin në një raport 40: 1. Mbulojini njollat ​​me përzierjen e përgatitur dhe lëreni për 24 orë. Më pas kullojeni përzierjen dhe shpëlajeni me ujë. Rrëshqitja e tenxhereve në lavaman lë grimca metalike. Për t'i hequr ato, përdorni një furçë të butë dhe sapun të lëngshëm.

Vëmendje!
Rënia e objekteve të rënda dhe të mprehta mbi lavaman mund të dëmtojë sipërfaqen e tij. Mos përdorni furça metalike dhe tel, sepse ato lënë grimca metalike në sipërfaqen e lavamanit. Enët prej gize lënë njolla të thella.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 62/56/26 cm., pesha 10 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni