Lavaman incasio Vela 8022, Vela 8022, Krom | Vellea Home
Vela 8022

Thellësia 22 cm. , Krom , i majtë

Lavaman incasio Vela 8022 1
Lavaman incasio Vela 8022 1_thumb
12298 L
9949 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Lavaman incasso Vela 8022 i majtë

·         Përmasa:  80/50 cm

·         Lavamani: 40/40

·         Thellësia: 40 cm

·         Trashësia: 0,8 mm

Lavamani ofrohet komplet me tubat PVC për lidhjen e shkarkusit dhe lavastoviljes.

Lavaman inoksi modern që siguron komfort më të madh dhe funksionalitet në kuzhinën e sotme. Lavamani i madh e bën përdorimin më komfort për pastrimin e enëve të mëdha dhe të vogla. Mbulimi i lëmuar prej çeliku dhe rrjeta e lëvizshme e sifonit lejojnë pastrimin e lehtë dhe mirëmbajtjen e përditshme. Diametri më i madh I sifonisë garanton rrjedhjen e shpejtë të ujit.

Vëmendje!

Lavamani ofrohet pa rubinet dhe me lavaman nga ana e djathtë/majtë

Pastroni lavamanin me sapun neutral ose me solucion që nuk përmban acid ose grimca gërryese. Asnjëherë mos pastroni lavamanin me furçë për material të fortë, mjete të mprehta ose me copë të ashpër, kjo mund të sjellë deri në dëmtimin e sipërfaqes. Pas përdorimit është e rekomandueshme të pastrohet me ujë dhe ta thani lavamanin.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 80/50/22 cm, pesha 3 kg

Të para së fundmi

Na ndiqni