Lavaman incasio Vela 6545 | Vellea Home

Lavaman i integruar Vela 6545

Thellësia 20cm , Krom

7600 L
6300 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa:  65/45 cm

·         Lavamani: 59/33 cm

·         Thellësia: 20 cm

·         Trashësia: 0,7 mm

Lavamani ofrohet komplet me tubat PVC për lidhjen e shkarkusit dhe lavastoviljes.

Vëmendje!

Lavamani ofrohet me hapje për rubinetin.

Rubineti nuk përfshihet ne çmim.

Pastroni lavamanin me sapun neutral ose me solucion që nuk përmban acid ose grimca gërryese. Asnjëherë mos pastroni lavamanin me furçë për material të fortë, mjete të mprehta ose me copë të ashpër, kjo mund të sjellë deri në dëmtimin e sipërfaqes. Pas përdorimit është e rekomandueshme të pastrohet me ujë dhe ta thani lavamanin.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 65/45/20 cm, pesha 3 kg

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni