Lavaman incasio | Vellea Home

Lavaman rrumbullak i integruar

Thellësia 18 cm , Krom

3800 L
Ulje -29%
2600 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim: 10 ditë

·         Përmasa:  Ø48,5 cm

·         Përmasa e lavamanit: Ø37 cm

·         Thellësia e lavamanit: 18 cm

·         Trashësia e çelikut: 0,6 mm

·         Përmasa minimale për dollapin: 45cm

·         Sifon: 11,5 cm

Përfshihen në çmim tuba PVC për lidhje me shkarkuesin dhe lavapjatën.

Sifon me tejmbushje.

Lavaman inoksi modern siguron komfort më të madh dhe funksionalitet në kuzhinën e sotme. Lavamani I madh e bën përdorimin më komfort për pastrimin e enëve të mëdha dhe të vogla. Mbulimi I lëmuar prej çeliku dhe rrjeta e lëvizshme e sifonit lejojnë pastrimin e lehtë dhe mirëmbajtjen e përditshme. Diametri më i madh i sifonit garanton rrjedhjen e shpejtë të ujit.

Vëmendje!

Pastroni lavamanin me sapun neutral ose me solucion që nuk përmban acid ose grimca gërryese. Asnjëherë mos pastroni lavamanin me furçë për material të fortë, mjete të mprehta ose me copë të ashpër, kjo mund të sjellë deri në dëmtimin e sipërfaqes. Pas përdorimit është e rekomandueshme të pastrohet me ujë dhe ta thani lavamanin.

Model Çmim për montim
Lavaman rrumbullak i integruar 2236.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni