Lavaman ICGS8301 | Vellea Home

Lavaman ICGS8301

Thellësia 19,5cm , Rrëre

10799 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Lavaman incasio graniti

·         Përmasa:  49/19,5 cm

·         Sifon : Ø90 mm.

Lavamani ofrohet komplet me tubat PVC për lidhjen e shkarkusit dhe lavastoviljes. Karakteristika kryesore e granitit është, që nuk humbasin shkëlqimin. Përveç se është jetëgjatë gjithashtu janë të mbrojtura nga gërvishtjet, prerjet dhe është me shkëlqim. Pas çdo përdorimi, sigurohuni që lavamani të jetë i pastër dhe i thatë. Prandaj shpërlaheni dhe thajeni me leckë të thatë. Mos harroni, që cilësia e ujit luan rol dominues në mirëmbajtjen e lavamanit. Për heqjen e pikave minerale pastrojeni me përzjirje ujë dhe uthull dhe lajeni me ujë sipërfaqen më pas.

Pastroni lavamanin me sapun neutral ose me solucion që nuk përmban acid ose grimca gërryese. Asnjëherë mos pastroni lavamanin me furçë për material të fortë, mjete të mprehta ose me copë të ashpër, kjo mund të sjellë deri në dëmtimin e sipërfaqes. Pas përdorimit është e rekomandueshme të pastrohet me ujë dhe ta thani lavamanin. Enët prej gize lënë mbi lavamanin njolla të pëjetëshme.

. Vëmendje!

Rënia e sendeve të rënda dhe prerëse mbi lavamanin mund të dëmtojë sipërfaqen. Mos përdorni tel, pasi lëshohen mbetje metalike mbi sipërfaqen.

Numri i paketave: 1

Paket 1: 56/56/26 cm, pesha - 14 kg

Model Çmim për montim
Lavaman ICGS8301 2236.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni