Kuzhinë Mini | Vellea Home

Mini

Kuzhinë , E bardhë + lis sonoma

17500 L
14599 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Çmimi nuk përfshin lavaman, pajisje elektrike dhe aksesore

Për kuzhinën është i përshtatshëm lavaman me bord.

·         Kompleti përmban: 
Rreshti i poshtëm – dollape
Rreshti i sipërm – dollape

·         Përmasa: 
Rresht i poshtëm : L80 B30 H58 cm
Rreshti i sipërm: L80 B60 H84 cm

·         Korpus:  Melaminë e llustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paket 1: 87/49/13 cm., pesha 26 kg.

Paket 2 84/34/10 cm., pesha 14 kg.

 

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni