Krevat për bebe Karolina II, Karolina II, 60/120, E bardhë | Vellea Home
Karolina II

Krevat për bebe , E bardhë , 60/120

Krevat për bebe Karolina II 1
Krevat për bebe Karolina II 1_thumb
20209 L
15943 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

E bardhë

Dorëzim : 15 ditë

Krevati është i përshtatshëm për dyshek 60/120 cm

Rrjetë e pa lëvizshme

·         Përmasa: L123 B68 H92 cm.

·         Materiale:

-          MDF,

-          Mundësi për montimin e dyshekut në 3 nivele

Për komoditetin dhe sigurinë e fëmijës, siguria e mjedisit në të cilin ai rritet dhe zhvillohet është më e rëndësishme. Materialet cilësore me veshje të forta, skaje dhe forma të sigurta krijojnë një mjedis të besueshëm dhe komod për fëmijët. Krevati për bebe Karolina II është një model i krijuar me kujdes dhe vëmendje ndaj nevojave dhe komoditetit të më të vegjëlve në familje. Baza e dyshekut të krevatit mund të vendoset në 3 nivele, gjë që ju lejon të ulni ose ngrini nivelin e dyshekut sipas moshës dhe gjatësisë së fëmijës.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Përdorni një dyshek të madhësisë së duhur, trashësia minimale e dyshekut duhet të jetë 6 cm dhe maksimumi 10 cm. Gjatësia dhe gjerësia e dyshekut duhet të jetë e tillë që hapësira midis dyshekut dhe anëve dhe dërrasave të kokës të mos jetë më i madh se 30 mm.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 124/13/70 cm., 22 pesha

Të para së fundmi

Na ndiqni