Krevat Nikol për dyshek 90/200 | Vellea Home

Nikol

Krevat për dyshek 90/200 , e bardhë mat

35100 L
Ulje -24%
26299 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Krevati është i përshtatshëm për një dyshek me dy anë të madhësisë 90/200. Ju duhet të blini një zgarë krevati me të njëjtën madhësi. Në sirtarin e poshtëm ekziston mundësia e vendosjes së dyshekut me përmasa 90/200 dhe lartësi 18 cm.

·         Përmasa: L206 B96 H64 cm.

·         Materiale:  Melaminë e llustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 3

Paketa 1: 54/214/6 cm., pesha 27,7 kg.

Paketa 2: 92/214/4 cm., pesha 29,4 kg.

Paketa 3: 108/65/7 cm., pesha 21 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni