Krevat dopio Viela 160/200 | Vellea Home

Viela

Krevat dopio 160/200 , Sonoma truffle + venge magia

Krevat dopio Viela 160/200 1
Krevat dopio Viela 160/200 2
Krevat dopio Viela 160/200 3
Krevat dopio Viela 160/200 4
Krevat dopio Viela 160/200 1_thumb
Krevat dopio Viela 160/200 2_thumb
Krevat dopio Viela 160/200 3_thumb
Krevat dopio Viela 160/200 4_thumb
17922 L
Ulje -27%
12978 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm – 160/200 cm. Nëqoftëse zgjidhni variantin me dyshekun e dyanshëm duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse.

 

·         Përmasa:   L167.5 B206 H90 cm.

·         Materiale: korpus -  Melaminë e lustruar

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 206/30/7 cm., pesha 22,8 kg.

Paketa 2: 173/97/4 cm., pesha 30,7 kg.

 

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni