Krevat dopio Venecia për dyshek 160/200 | Vellea Home

Venecia

Krevat dopio për dyshek 160/200 , I bardhë mat + lis sonoma

18400 L
Ulje -23%
14200 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm – 160/200 cm. Nuk mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek. Nëqoftëse zgjidhni variantin me dyshekun e dyanshëm duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse. Komodinat nuk janë të futura në çmim!

 

·         Përmasa:   L172 B206 H80  cm.

·         Materiale: korpus - Melaminë e lustruar

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj. Në çmimin e treguar nuk futet dyshek.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni