Krevat dopio Sofia për dyshek 120/200 | Vellea Home

Sofia

Krevat dopio për dyshek 120/200 , Kaf , i majtë

44100 L
28699 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm – 120/200 cm. Mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek – komplekti i veçantë + bazamenti MDF. Nëqoftëse zgjidhni variantin me dyshekun e dyanshëm duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse. Mekanizmi ngritës funksionin vetëm me dyshek të njëanshëm.

 

·         Përmasa:  L158 B225 H82 cm.

·         Materiale: material ballor lëkurë eko, linja plastike krom

·         Tapiceri: sfungjer, materiale tapicerie plotësuese

·         Konstrukti: Melaminë

·         Natyra: zgarë për të vendosur dyshekun

·         Përbërje: Melaminë e lustruar, mbërthim

·         Paketim: karton i valëzuar dhe fletë polietileni

·         Instruksione për përdorim: Vendosni krevatin në pozicion horizontal dhe vendosni dyshekun

Nëqoftëse kërkoni një krevat me të vërtetë funksional, atëherë mund ti besoni pa u shqetësuar cilësisë së krevatit dopio të tapicuar Sofia. Modeli ofron shumë më shumë komoditet nga krevatët standartë falë elementeve të tapicuara plotësisht me lëkurë eko – kapëset dhe dërrasat anësore. Për pamjen me shumë stil të krevatit dopio kontribuojnë dhe linjat elegante prej kromi. Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm, por vetëm në variantin e parë mund të përdoret mekanizmëm ngritës. Ai lehtëson përdorimin e hapësirës poshtë dyshekut për të mbajtur çarçafë etj. Shumë shpesh ndodh, kur duhet të bëhet kompromis me vendodhjen e krevatit në dhomë. Prandaj ne ju ofrojmë një zgjidhje këndi efikase dhe të shkëlqyer, duke kthyer kështu mangësinë në efikasitet.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj. Në çmimin e treguar nuk futet dyshek. Në figurën e mësipërme krevati është me dyshek të njëanshëm.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni peshqir mikrofibër të lagur në përzierje prej uji të freskët dhe sapuni. Nuk duhen përdorur produkte dhe materiale pastrimi të cilat kanë grimca gërryese.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 4

Paketa 1: 155/12/81 cm., pesha 21 kg.                Paketa 2: 150/10/81 cm., pesha 12 kg.

Paketa 3: 215/20/36 cm., pesha 22 kg.                Paketa 4: 131/15/40 cm., pesha 12 kg.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni