Krevat dopio Selene për dyshek 160/200, Selene, I bardhë + i bardhë me shkëlqim | Vellea Home
Selene

Krevat dopio për dyshek 160/200 , I bardhë + i bardhë me shkëlqim

Krevat dopio Selene për dyshek 160/200 1
Krevat dopio Selene për dyshek 160/200 2
Krevat dopio Selene për dyshek 160/200 1_thumb
Krevat dopio Selene për dyshek 160/200 2_thumb
32320 L
25647 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa:  L165 B205 H88  cm.

·         Korpus: Melaminë e lustruar, MDF e lustruar

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni