Krevat dopio i tapicuar Fiera 160/200 | Vellea Home

Fiera

Krevat dopio i tapicuar , Rozë

52199 L
Ulje -43%
29700 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm – 160/200 cm. Në komplekt përfshihet dhe mekanizëm ngritës me gaz (850N) për dyshek dhe bazament prej melaminë – i bardhë me shkëlqim. Nëqoftëse zgjidhni variantin me dyshekun e dyanshëm duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse.

 

·         Përmasa: L173 B218 H98 cm.

·         Materiale: material ballor tekstil i cilësisë së lartë

·         Tapiceri/mbushje: shkumë poliuretan, vatë 150gr/m2, materiale tapicerie plotësuese

·         Konstrukti: Melaminë, Melaminë e lustruar, dru masiv

·         Përparësi: Sënduk prej melaminë të lustruar/ sipërfaqja është e lëmuar dhe e lehtë për tu mirëmbajtur; jastëkë me zinxhir të cilët hiqen; në komplekt përfshihet dhe mekanizmi pneumatik.

Harmonia dhe rehatia në shtëpi ndihen më shumë në dhomën e gjumit. Aty ngjyrat dhe format duhet të japin qetësi dhe siguri. Krevati dopio Fiera është një ofertë elegante, e cila ka hijeshi, stil si dhe funksionalitet shumë të mirë. Modeli është i përshtatshëm për dyshekë të njëanshëm dhe të dyanshëm me përmasa 160/200 cm. Fiera ofrohet në komplekt me bazamentin prej melaminë të lustruar dhe mekanizëm ngritës me gaz, i cili siguron përdorimin e rehatshëm të hapësirës poshtë dyshekut. Në këtë mënyrë sënduk e krijuar është ka sipërfaqe të lëmuar dhe të lehtë për tu mirëmbajtur. Nëqoftëse zgjidhni dyshek të dyanshëm për krevatin tuaj, duhet të porosisni dhe zgarë krevati me përmasat përkatëse. Zgara e krevatit plotëson komfortin e dyshekëve të dyanshëm dhe siguron qarkullimin natyror të ajrit. Jastëkët e kokës janë me këllëfë me zinxhir dhe mund të hiqen, gjë e cila lejon të mirëmbani me lehtësi pamjen e jashtme të krevatit.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj. Në çmimin e treguar nuk futet dyshek.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave: 4

Paketa 1: 170/92/20 cm., pesha 24 kg.

Paketa 2: 205/32/15 cm., pesha 27,5 kg.

Paketa 3: 170/32/10 cm., pesha 14,5 kg.

Paketa 4: 163/102/15 cm., pesha 32 kg.

Model Çmim për montim
Fiera 2236.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni