Krevat dopio Aspen për dyshek 160/200 | Vellea Home

Aspen

Krevat dopio 160/200 , gri

69700 L
55999 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Krevati është i përshtatshëm vetëm për dyshek të dyanshëm me përmasa 160/200 cm.
Krevati ofrohet me zgarë krevati me lamela.
Nuk mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek.
Përmasa: L216 B178 H124 cm.
Material i korpusit: dru masiv, melaminë
Lloj i copës: tekstil


Vëmendje!

Çmimi i treguar nuk përfshin dyshek.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri I Paketave: 2

Paketa  1: 80/171/14 cm., pesha 32 kg.
Paketa  2: 36/198/24 cm., pesha 44 kg.

 

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni