Krevat dopio Antara Boxspring, Antara Boxspring, Gri | Vellea Home
Antara Boxspring

Krevat dopio i tapicuar Boxspring , Gri

Krevat dopio Antara Boxspring 1
Krevat dopio Antara Boxspring 2
Krevat dopio Antara Boxspring 3
Krevat dopio Antara Boxspring 4
Krevat dopio Antara Boxspring 5
Krevat dopio Antara Boxspring 6
Krevat dopio Antara Boxspring 1_thumb
Krevat dopio Antara Boxspring 2_thumb
Krevat dopio Antara Boxspring 3_thumb
Krevat dopio Antara Boxspring 4_thumb
Krevat dopio Antara Boxspring 5_thumb
Krevat dopio Antara Boxspring 6_thumb
127183 L
Ulje -29%
89734 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Komplekti përfshin bazamente për dyshekët 2 copë, dyshekë të dyanshëm 2 copë, shtresë dysheku dhe kokë krevati.

 

·         Përmasa: L179 B210 H115 cm.

·         Dyshek: përmasa 80/200, bërthamë susta pocket, termo cache, shkumë poliuretan shumë elastik 3030, pëlhurë zhakardov i cilësisë së lartë

·         Shtresë e dyshekut: shkumë poliuretan shumë elastik 4 cm., triko me tre shtresa e endur me vatë 250 gr/m2

·         Konstrukt: Melaminë, dru masiv

Gjumi i qetë dhe komfort është një nga kushtet për një pushim cilësor dhe çlodhje të trupit. Për një gjumë normal dhe të shëndetshëm ka jashtëzakonisht shumë rëndësi rehatia e siguruar nga dysheku që keni zgjedhur ju. Krevati Antara garanton komfort të padiskutueshëm të dyshekut të dyanshëm xhepi me shtresë dysheku i cili i rrit butësinë. Ndërthurja e materialeve me elasticitetin e duhur siguron ortopedi optimale dhe anatomi dhe e kthen krevatin në një sistem të shkëlqyer për gjumë. Krevati është i tapicuar me tekstil të cilësisë së lartë – material me qëndrueshmëri të lartë ndaj konsumimit dhe mirëmbajtje të lehtë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave: 5

Paketa 1: 201/92/23 cm., pesha 44 kg.

Paketa 2: 201/92/23 cm., pesha 44 kg.

Paketa 3: 182/10/117 cm., pesha 28 kg.

Paketa 4: 202/162/28 cm., pesha 35 kg.

Paketa 5: 51/15/9 cm., pesha 3,5 kg.

 

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni