Krevat Birma për dyshek 90/200 | Vellea Home

Birma

Krevat 90/200 , i zi , 90/200 cm

25000 L
19900 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Krevati është i përshtatshëm vetëm për dyshek të dyanshëm me përmasa 90/200 cm.
Nuk mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek.

Përmasa: L208 B96 H100  cm.
Konstrukt: Metal.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

 

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni