Krevat Birma për dyshek 90/200 | Vellea Home

Birma

Krevat për dyshek 90/200 , I bardhë , 90/200 cm

24100 L
Ulje -27%
17500 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Krevati është i përshtatshëm për dyshek të dyanshëm – 90/200 cm. Nuk mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek.

 

·         Përmasa: L208 B96 H100 cm.

·         Konstrukt: Metal

 Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni