Kosh për montim | Vellea Home

Otelo

Kosh për montim

2100 L
Ulje -28%
1499 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim: 10 ditë

Modeli kërkon montim. Ju lutemi përshtatni përmasat e dollapit me përmasat e produktit.

 Përmasa:  L23,5 B34 H29 cm

·         Materiale:

-          Korus: metali

-          Kosh PVC

Proçeset në kuzhinë janë të lidhura me ndarjen e mbeturinave, të cilat duhet ti ruajmë për momentin. Zgjidhja më e mirë për këtë është ky produkt, i cili na ofron këtë komoditet dhe praktikisht është i fshehur nga pamja e jashtme e kuzhinës. Korpusi metalik garanton fortësi dhe qëndrueshmëri në përdorimin ditor.

Vëmendje!

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Model Çmim për montim
Otelo 884.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Të para së fundmi

Na ndiqni