Komplet standart mekanizëm me susta për ngritje + bazament MDF 2,5 mm | Vellea Home

Mekanizëm ngritës

Komplet standart mekanizëm me susta për ngritje + bazament MDF 2,5 mm

3120 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim: 10 ditë

Mekanizmi është krijuar për të ngritur dyshek të njëanshëm me përmasa 90/200 cm.
Me të mund të përdorni lehtë dhe rehat hapësirën poshtë krevatit për të mbajtur çarçafë ose sënde personale. Me ndihmën e tij dysheku i krevatit ngrihet dhe qëndron në pozicion të ngritur pa pasur nevojë për mbështetje. Kompleti përfshin bazament prej MDF 2.5 mm, gjë e cila do të stabilizojë më shumë konstruktin e krevatit.

Vëmendje!

Tabela e bashkangjitur e përzgjedhjes së forcës ngritëse vlen vetëm për mekanizmat me amortizator gazi.

Tabelë për zgjedhje të mekanizmit të përshtatshëm me amortizator

Është e nevojshme të kontrolloni peshën e dyshekut tuaj, në mënyrë që të zgjidhni mekanizmin ngritës të përshtatshëm.Pesha e çdo dysheku është e treguar në përshkrimin e artikullit përkatës.

Lloje mekanizmash ngritës me amortizatorë:
Kilogramë N metra
<15kg 450 N
15-20kg 750 N
21-25kg 850 N
25-35kg 1000 N
36-40kg 1200 N
41+ kg 1400 N
Model Çmim për montim
Mekanizëm ngritës 1040.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni