Komplet dhomë gjumi Luksor për dyshek 160/200, Luxor, 160/200, Lis monte velino + shagre e bardhë | Vellea Home
Luxor

Komplet dhomë gjumi , Lis monte velino + shagre e bardhë , 160/200

Komplet dhomë gjumi Luksor për dyshek 160/200 1
Komplet dhomë gjumi Luksor për dyshek 160/200 2
Komplet dhomë gjumi Luksor për dyshek 160/200 3
Komplet dhomë gjumi Luksor për dyshek 160/200 4
Komplet dhomë gjumi Luksor për dyshek 160/200 5
Komplet dhomë gjumi Luksor për dyshek 160/200 6
Komplet dhomë gjumi Luksor për dyshek 160/200 1_thumb
Komplet dhomë gjumi Luksor për dyshek 160/200 2_thumb
Komplet dhomë gjumi Luksor për dyshek 160/200 3_thumb
Komplet dhomë gjumi Luksor për dyshek 160/200 4_thumb
Komplet dhomë gjumi Luksor për dyshek 160/200 5_thumb
Komplet dhomë gjumi Luksor për dyshek 160/200 6_thumb
134971 L
107779 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Komplekti përmban krevat , dollap, komo dhe komodinë (2 copë). Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm – 160/200 cm. Mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek – komplekti standart. Nëqoftëse zgjidhni variantin me dyshekun e dyanshëm duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse.

 

·         Përmasa: krevat -  L168 B208 H93 cm., dollap - L195 В52 H201 cm., komo - L90 B45 H83 cm., komodinë - L45 B50 H30 cm.

·         Materiale: Melaminë e lustruar, lëkurë eko, pasqyrë 4 mm

·         Dekor:  lis monte velino + shagre e bardhë

Ndjehuni të veçantë me luksin dhe stilin frymëzues të komplektit dhomë gjumi Luksor. Dekori prej druri shumë efikas i jep interiorit individualitet karakteristik dhe të mbushur me emocion. Koka e krevatit është e tapicuar me lëkurë eko dhe kristale dhe siguron më shumë komfort dhe plotëson ndjesinë e luksit dhe klasit. Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm me përmasa 160/200 cm. Sygjerojmë blerjen e komplektit të bazamentit MDF dhe mekanizmit ngritës. Bazamenti stabilizon akoma dhe më shumë krevatin dopio kundër rënies së diagonaleve, ndërsa mekanizmi me gaz ndihmon në përdorimin e lehtë dhe efikas të hapësirës poshtë dyshekut me qëllim mbajtjen e mbulesave, batanijeve etj. Mobiljet kanë mbulesë me qëndrueshmëri të lartë dhe sipërfaqe të lëmuar. Të gjitha materialet e përdorura janë të çertifikuara dhe të padëmshme për shëndetin.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj. Në çmimin e treguar nuk futet dyshek. Në figurën e mësipërme krevati është me dyshek të njëanshëm.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  15

Paketa  1: 179/52/4,8cm., pesha 24 kg.

Paketa  2: 203/52,5/4,8cm., pesha 22,5 kg.

Paketa  3: 200/52/2,6 cm., pesha 18 kg.

Paketa  4: 90/52,5/6,4cm., pesha 17,5 kg.

Paketa  5: 184/46/4,5 cm., pesha 23,5 kg.

Paketa  6: 184/46/4,5 cm., pesha 23, kg.

Paketa  7: 40/10/10cm., pesha 1,5 kg.

Paketa  8: 92,5/47,5/9,5cm., pesha 22 kg.

Paketa  9: 81/46/6,4 cm., pesha 14 kg.

Paketa  10: 52,5/47,5/8,5 cm., pesha 11,5 kg.

Paketa  11: 52,5/47,5/8,5 cm., pesha 12 kg.

Paketa  12: 167/92,5/5,6 cm., pesha 26,5 kg.

Paketa  13: 203,5/32,5/4,8 cm., pesha 19 kg.

Paketa  14: 167/32,5/4,8 cm., pesha 11,5 kg.

Paketa  15: 82,5/62,5/29 cm., pesha 7,5 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni