Komplekt Dhomë gjumi Veronik | Vellea Home

Veronik

Komplekt dhomë gjumi , Lis sonoma + i bardhë, 160/200 , 160/200

85600 L
62899 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Komplekti përmban krevat, dollap, komo dhe komodina (2 copë). Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm – 160/200 cm. Nuk mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek. Nëqoftëse zgjidhni variantin me dyshekun e dyanshëm duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse.

 

·         Përmasa: krevat - L164.5 B204.5 H60 cm., dollap - L150 B55 H191 cm., komo - L85 B41 H76 cm., komodinë - L46 B41 H43 cm.

·         Materiale: Melaminë e lustruar

·         Dekor: lis sonoma + i bardhë

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  8

Paketa 1: 89/42/16.5 cm., pesha  30 kg.

Paketa 2: 50/42/24 cm., pesha  27 kg.

Paketa 3: 206/21/6.5 cm., pesha  22 kg.

Paketa 4: 166/61/4 cm., pesha  14 kg.

Paketa 5: 98/54/8.5 cm., pesha  20.5 kg.

Paketa 6: 185/52.5/5.5 cm., pesha  27.8 kg

Paketa 7: 193/56/5.5 cm., pesha  31 kg

Paketa 8: 154/56/6 cm., pesha  28.9 kg

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni