Komodinë Viela, Viela, Sonoma truffle + venge magia | Vellea Home
Viela

Komodinë , Sonoma truffle + venge magia

Komodinë Viela 1
Komodinë Viela 2
Komodinë Viela 3
Komodinë Viela 1_thumb
Komodinë Viela 2_thumb
Komodinë Viela 3_thumb
3460 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

·         Përmasa: L45 B40 H40.5 cm.

·         Korpus: Melaminë e lustruar

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa  1: 53/41/14 cm., pesha  13.8 kg.

 

 

Të para së fundmi

Na ndiqni