Komodinë Venecia, Venecia, E bardhë mat + lis sonoma | Vellea Home
Venecia

Komodinë , E bardhë mat + lis sonoma

Komodinë Venecia 1
Komodinë Venecia 2
Komodinë Venecia 3
Komodinë Venecia 4
Komodinë Venecia 1_thumb
Komodinë Venecia 2_thumb
Komodinë Venecia 3_thumb
Komodinë Venecia 4_thumb
3646 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L42 B38 H46 cm.

·         Korpus: Melaminë e lustruar

·         Dyer: Melaminë e lustruar

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Të para së fundmi

Na ndiqni