Komodinë Selene, Selene, E bardhë + e bardhë me shkëlqim | Vellea Home
Selene

Komodinë , E bardhë + e bardhë me shkëlqim

Komodinë Selene 1
Komodinë Selene 2
Komodinë Selene 3
Komodinë Selene 1_thumb
Komodinë Selene 2_thumb
Komodinë Selene 3_thumb
5995 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L42 B40 H46 cm.

·         Korpus: Melaminë e lustruar

·         Ballore/dyer: MDF

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni