Komodinë Sele, Sele, Lis votan + e bardhë me shkëlqim | Vellea Home
Sele

Komodinë , Lis votan + e bardhë me shkëlqim

Komodinë Sele 1
Komodinë Sele 2
Komodinë Sele 1_thumb
Komodinë Sele 2_thumb
6613 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa:  L50 B41 H39 cm.

·         Korpus: Melaminë

·         Dyer: Melaminë, Lis votan + e bardhë me shkëlqim

·         Doreza:  metalike

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa  1: 61/43/10 cm., pesha  11,6 kg.

 

 

Të para së fundmi

Na ndiqni