Komo Venecia 2 | Vellea Home

Venecia 2

Komo , e bardhë mat + lis sonoma

11100 L
Ulje -35%
7200 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 30 ditë

·         Përmasa: L80 B38 H103 cm.

·         Korpus: Melaminë e lustruar.

·         Dyer: Melaminë e lustruar.

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Model Çmim për montim
Venecia 2 3432.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni