Komo Loksa 148, Loxa 148, Pishë andersen + lis grandson | Vellea Home
Loxa 148

Komo , Pishë andersen + lis grandson

Komo Loksa 148 1
Komo Loksa 148 2
Komo Loksa 148 3
Komo Loksa 148 4
Komo Loksa 148 1_thumb
Komo Loksa 148 2_thumb
Komo Loksa 148 3_thumb
Komo Loksa 148 4_thumb
35101 L
27007 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L148 B42,5 H99  cm.

·         Korpus: Melaminë

·         Përparësi: mbyllje e butë

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.


Numri i paketave: 2
Paketa  1: 104/47/13 cm., pesha 30 kg.
Paketa  2: 155/43/8 cm., pesha 27,4 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni