Komo Elidor 160 | Vellea Home

Elidor

Komo , Lis ranor i patinuar + matera

36499 L
30499 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa:  L161 B39.6 H78.6 cm.

·         Korpus: Melaminë e lustruar

·         Dyer: Melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 169/46/9,5 cm., pesha 37,4 kg.

Paketa 2: 69,5/58/7 cm., pesha 13,7 kg.

 

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni