Komo Elidor 138, Elidor, Lis ranor i patinuar + matera | Vellea Home
Elidor

Komo , Lis ranor i patinuar + matera

Komo Elidor 138 1
Komo Elidor 138 2
Komo Elidor 138 1_thumb
Komo Elidor 138 2_thumb
37450 L
30406 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa:  L137.8 B39.6 H99.2 cm.

·         Korpus: Melaminë e lustruar

·         Dyer: Melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 146,5/45,5/10,5 cm., pesha 35,6 kg.

Paketa 2: 105,5/51/7,5 cm., pesha 18,8 kg.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni