Komo Alva + ndriçim LED | Vellea Home

Alva

Komo + ndriçim LED , lis + i bardhë

34800 L
Ulje -39%
20999 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Përmasa:  L155 B44 H83 cm.    
Material i korpusit: melaminë e lustruar

Vëmendje!
Iu lutemi të përdorni kapëset metalike të vendosura, në mënyrë që të fiksoni komonë në mur.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Model Çmim për montim
Alva 3432.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni