Kolltuk Recliner Dream | Vellea Home

Dream

Kolltuk Recliner , Kaf

41800 L
34500 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Kaf

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L95 B64 H100 cm.

·         Material ballor: lëkurë eko e cilësisë së lartë

·         Bazament i tapicerisë:  susta zig zag, rripa tapicerie

·         Tapiceri/mbushje: susta pocket, shkumë poliuretan, fibra

·         Përparësi: *zero wall mekanizëm metalik i futur me funksionin relaks, *tapiceri jashtëzakonisht komforte

Kolltuku Dream është krijuar enkas për të falur pushim të plotë. Mekanizmi i integruar siguron koordinimin e pagabueshëm të pozicionit dhe këndin midis të cilit ndenjësja dhe mbështetësja duhet të jenë kur kalon në regjimin relaks – njëkohësisht ngrihen këmbët dhe anohet mbrapa mbështetësja. Kjo krijon një ndjesi të papërsëritshme komforti. Në mënyrë që të punojë mekanizmi i relaksit është e nevojshme të tërhiqni me kujdes dorezën e cila ndodhet në anë të mbështetëses së krahut. Zero wall lejon kurrizin e kolltukut të jetë në një distancë minimale nga muri, pa ndikuar në punimin normal të mekanizmit. Konstrukti metalik i fortë dhe stabil garanton siguri dhe përdorim të përditshëm pa asnjë problem.
Modeli Dream është i tapicuar me lëkurë eko të cilësisë së lartë. Ajo është e butë dhe me sipërfaqe të këndshme në prekje, e cila ka qëndrueshmëri të lartë ndaj konsumimit. Bazamenti dhe mbushja e tapicerisë janë formuar nga materiale me elasticitet të lartë, të testuara për jetëgjatësi dhe qëndrueshmëri.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë..

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 92/80/73 cm., pesha 42 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni