Kolltuk Recliner Bernini | Vellea Home

Bernini

Kolltuk Recliner , Kapuçino

46000 L
39900 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L129 B84 H105  cm.

·         Material ballor: tekstil poliestër i cilësisë së lartë – dendësi e lartë dhe mirëmbajtje e lehtë

·         Bazament i tapicerisë: susta zig zag, rripa tapicerie

·         Tapiceri/mbushje: susta pocket, shkumë poliuretan, fibra

·         Përparësi: *zero wall mekanizëm metalik i futur me funksion relaks, i dyanshëm, *tapiceri jashtëzakonisht komforte

Divanët Recliner janë të krijuar për një pushim aktiv dhe të plotë. Divanët Recliner të serisë Bernini  janë të tapicuar me tekstil të cilësisë së lartë, më dendësi të lartë si në bazament, ashtu dhe në shtresën e sipërfaqes, e cila i jep një fortësi dhe qëndrueshmëri të madhe materialit. Sipërfaqja është e lëmuar dhe e këndshme në prekje. Bazamenti dhe mbushja e tapicerisë janë të formuar nga materiale me elasticitet të lartë, të testuar për jetëgjatësi dhe qëndrueshmëri. Mekanizmi dysh i futur siguron koordinim të lehtë të pozicionit dhe këndit të ndenjëses dhe mbështetëses kur kalon në regjim relaks – ngritje e pjesës së këmbëve dhe ulje mbrapa të mbështetëses. Kjo krijon një ndjesi të papërsëritshme komforti. Në mënyrë që të punojë mekanizmi për relaks është e nevojshmë të tërhiqni me kujdes dorezën e cila gjendet në anë të mbështetëses të krahut të kolltukut. Zero wall lejon mbështetësen e divanit të jetë në distancë minimale nga muri, pa i penguar mekanizmit të punojë në mënyrë normale. Konstrukti i fortë dhe stabil garanton siguri dhe përdorim të përditshëm pa problem.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 113/78/68 cm., pesha 50 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni