Kolltuk Princess II me mekanizëm Klik Klak | Vellea Home

Princess II

Kolltuk me mekanizëm Klik Klak , Kaf i errët + lëkurë e bardhë

37300 L
Ulje -28%
26500 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Rehatohuni në kolltukun tonë mbretëror Princess

·         Përmasa: L125 B95 H85/40  cm.

·         Përmasa kur hapet: 60/120 cm.

·         Tapiceri: tekstil Soho + lëkurë eko e treguar në kombinimet e ngjyrave

·         Përparësi: mekanizëm klik klak, sënduk, jastëkë 45/45 cm.

Mënyra më e mirë për tu relaksuar në shtëpi është të zgjidhni komfortin e kolltukut Princess. Rehati maksimale dhe prakticitet me cilësi të lartë janë karakteristikat e këtij modeli, të cilat do t’i japin vendin e preferuar në shtëpi. Kolltuku ështi i tapicuar me tekstil të butë dhe jashtëzakonisht të këndshëm në prekje dhe lëkurë eko të fortë dhe të qëndrueshme ndaj konsumimit. Mbushja është e formuar nga materiale me mbushje të përshtatshme për komfortin e lartë dhe elasticitet. Në mënyrë që të shijoni pushimin përdorni mekanizmin e integruar klik klak. Këmbët e kolltukut Princess vendosen në sëndukun poshtë ndenjëses gjatë transportit.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 130/86/80 cm., pesha 39 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni