Kolltuk Makao | Vellea Home

Makao

Kolltuk , Gri i errët

22099 L
18499 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L75 B72 H64 cm.

·         Material i korpusit: melaminë, dru masiv

·         Lloji i copës: tekstil

·         Bazamenti i ndenjëses: susta zig zag

·         Mbushje: shkumë poliuretan, vatë poliestre

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 77/73/55 cm., pesha 20 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni