Kolltuk Makao, Makao, Bezhë e errët | Vellea Home
Makao

Kolltuk , Bezhë e errët

Kolltuk Makao 1
Kolltuk Makao 2
Kolltuk Makao 3
Kolltuk Makao 4
Kolltuk Makao 1_thumb
Kolltuk Makao 2_thumb
Kolltuk Makao 3_thumb
Kolltuk Makao 4_thumb
22186 L
Ulje -29%
15634 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L75 B72 H64 cm.

·         Material i korpusit: melaminë, dru masiv

·         Lloji i copës: tekstil

·         Bazamenti i ndenjëses: susta zig zag

·         Mbushje: shkumë poliuretan, vatë poliestre

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 77/73/55 cm., pesha 20 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni