Kolltuk i zgjerueshëm për fëmijë Kris | Vellea Home

Kris

Kolltuk i zgjerueshëm për fëmijë , Rozë

13299 L
Ulje -44%
7300 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Rozë

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: L60 B80 H51 cm. 

       Hapësirë për të fjetur: 60/160 cm

·         Material ballor: tesktil, dekor (i treguar në kombinimet e ngjyrave); mbushje – shkumë poliuretan me elasticitet të lartë

·         Përparësi: këllëfë me zinxhir të cilët mund të hiqen, i lehtë dhe kompakt.

Kolltuku i zgjerueshëm Kris është ofertë unike, e cila plotëson mobilimin e dhomave për fëmijë. Të gjithë fëmijët preferojnë të kënaqen, të luajnë ose të mësojnë në dysheme kur janë në shtëpi. Në mënyrë që ti mbroni nga kushtet jo gjithmonë të përshtatshme mund të përdorni rehatinë të cilën jep kolltuku i zgjerueshëm Kris. Mbushja e tij është e formuar nga shkuma poliuretan elastike, me butësi dhe dendësi të përshtatshme. Copa, me të cilën është i veshur kolltuku është e fortë, e këndshme në prekje, me qëndrueshmëri të shkëlqyer ndaj konsumimit dhe strukturë tepër të lehtë për tu mirëmbajtur. Kris është i lehtë, kompakt dhe jashtëzakonisht i rehatshëm për tu përdorur nga të gjithë në shtëpi. Kur ka nevojë të pastrohet, copa mund të hiqet dhe të vendoset mbrapsht shumë lehtë. Dizajni i jastëkut mbështetës lejon ta ktheni si të doni dhe ta vendosni në lartësinë dhe pozicionin më të rehatshëm për ju. Modeli Kris është i ndërtuar nga dy pjesë të ndryshme, të bashkuara me jastëkët e ndenjëseve të njëra tjetrës dhe jastëk tjetër mbështetës, i cili është i fiksuar pas tyre me velcro.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 106/27/60 cm., pesha 6 kg.

Model
Kris

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni