Kënd Recliner Dream | Vellea Home

Dream

Kënd Recliner , Bezhë , i majtë

108000 L
90800 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

I majtë
Bezhë

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: L210 B171-78 H101 cm.

·         Material ballor: lëkurë e cilësisë së lartë eko

·         Tapiceri/bazament: susta zig zag, rripa tapicerie

·         Tapiceri/mbushje: susta pocket, shkumë poliuretan, fibra

·         Përparësi: *zero wall mekanizëm metalik i futur me funksionin relaks, i njëanshëm, *tapiceri jashtëzakonisht komforte

Divanët Dream janë seri ekskluzive, e krijuar enkas për të falur pushim të plotë dhe aktiv. Mekanizmi i futur siguron koordinimin e pagabueshëm të pozicionit dhe këndin midis të cilit ndenjësja dhe mbështetësja duhet të jenë kur kalon në regjimin relaks – njëkohësisht ngrihen këmbët dhe anohet mbrapa mbështetësja. Kjo krijon një ndjesi të papërsëritshme komforti. Në mënyrë që të punojë mekanizmi i relaksit është e nevojshme të tërhiqni me kujdes dorezën e cila ndodhet në anë të mbështetëses së krahut. Zero wall lejon kurrizin e divanit të jetë në një distancë minimale nga muri, pa ndikuar në punimin normal të mekanizmit. Konstrukti metalik i fortë dhe stabil garanton siguri dhe përdorim të përditshëm pa asnjë problem.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 153/80/73 cm., pesha 46,6 kg.

Paketa 2: 131/80/73 cm., pesha 55,2 kg.

Model Çmim për montim
Dream 1300.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni