Kënd Minesota | Vellea Home

Minesota

Divan Kënd i zgjerueshëm , Bezhë

Kënd Minesota 1
Kënd Minesota 2
Kënd Minesota 3
Kënd Minesota 4
Kënd Minesota 5
Kënd Minesota 6
Kënd Minesota 7
Kënd Minesota 8
Kënd Minesota 1_thumb
Kënd Minesota 2_thumb
Kënd Minesota 3_thumb
Kënd Minesota 4_thumb
Kënd Minesota 5_thumb
Kënd Minesota 6_thumb
Kënd Minesota 7_thumb
Kënd Minesota 8_thumb
62911 L
41530 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L234 B150 H68/84  cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 130/190 cm.

·         Material ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje: bazament melaminë, mbushje – shkumë poliuretan 8 cm. 2538, vatë 150 gr/m2

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

·         Përparësi: *funksion krevat – tërhiqet ndenjësja bie mbështetësja, *arkë 1 copë, *universal

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  3

Paketa 1: 121/92/52 cm., pesha 49 kg.

Paketa 2: 151/71/69 cm., pesha 36,5 kg.

Paketa 3: 83/56/39 cm., pesha 19,5 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni