Kënd Melvin Spring S | Vellea Home

Melvin Spring S

Divan Kënd me mbështetëse krahu me rafte , Kaf + bezhë , i majtë

95700 L
77599 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

·         Përmasa: L250 B90/158 H61/67 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 138/203 cm.

·         Materiale ballore: tekstil poliestër

·         Tapiceria/mbushje: bazamenti – susta pocket, mbushje – shkumë poliuretan N23/31, vatë poliestre

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

·         Mbështetëset e krahut dhe rafti: MDF, melaminë

·         Përparësi: dizajn ekskluziv, mbështetëse krahu me mini raft, ndenjëse e madhe, sënduk, transformohet në krevat – tërhiqet ndenjësja, bie mbështetësja

Divani Melvin është ofertë speciale për të gjithë ata, të cilët kërkojnë komfortin maksimal në shtëpi. Modeli është me bazament me susta pocket, të cilat sigurojnë elasticitet optimal të ndenjëseve. Mbushja është e formuar nga sfungjeri elastik dhe vatë – materiale me butësi dhe dendësi të mjaftueshme për të pasur komfort sa më të mirë. Divani është i tapicuar me tekstil të cilësisë së lartë me strukturë të mbushur dhe sipërfaqe të këndshme në prekje. Mënyra praktike për ta kthyer në nje krevat të madh lehtëson përdorimin e arkës poshtë ndenjëses. Kur përdoret në regjim gjumë, divani siguron komfortin e një dysheku me cilësi vërtetë të lartë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  3

Paketa 1: 158/70/95 cm., pesha 76,5 kg.

Paketa 2: 137/73/48 cm., pesha 41,1 kg.

Paketa 3: 137/75/20 cm., pesha 13,8 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni