Kënd kuzhine Iveks | Vellea Home

Iveks

Kënd kuzhine , Lëkure kafe + qumësht me kakao , i djathtë

76000 L
55399 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L218 B136 H78 cm.

- sipërfaqe për fjetje: 110/181 сm.
Tapiceri:
- material ballor: lëkurë eko
- mbushja: sfungjer poliuretani
Konstrukti:
- melaminë, dru masiv
Përparësi:
* transformohet në krevat
* sënduk
Këndi i kuzhinës Iveks i jep stil dhe individualitet kuzhinës moderne. Divani është i veshur me lëkurë eko cilësore - një material me një sipërfaqe të këndshme të lëmuar dhe të butë, si dhe me rezistencë të lartë ndaj konsumit. Modeli ka një mekanizëm të integruar nën dyshek dhe sënduk - pajisje praktike për familjet moderne.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1:150/72/82 сm., pesha 50 kg

Paketa 2: 145/72/82 сm., pesha 41 kg.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni