Kënd i zgjerueshëm Ventura | Vellea Home

Ventura

Kënd i zgjerueshëm , Mustardë , i majtë

102000 L
Ulje -29%
72300 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

I majtë
Mustardë

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L248 B177 H46-90 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 128/186 cm.

·         Material ballor: tekstil 100% poliestër, ngjyra – kaf i hapur

·         Tapiceri bazament: susta zig zag, push silikoni, shkumë poliuretan 10 cm., N25, nëndyshek – shkumë poliuretan 8 cm., N25

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë , dru me shtresa

·         Përparësi: funksion krevat, sënduk – 1 copë.

Ky model bie në sy me komfortin perfekt dhe funksionalitetin e tij. Bazamenti i tapicerisë i bërë nga susta zig zag në kombinim me pushin e silikonit siç duhet sipas zonave të caktuara jep një ndjesi komfort të pakrahasueshme.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 175/100/100 cm., pesha 66 kg.

Paketa 2: 190/100/100 cm., pesha 57 kg.

Model Çmim për montim
Ventura 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni