Kënd i zgjerueshëm Terano, Terano, Gri i hapur + gri i errët | Vellea Home
Terano

Divan Kënd i zgjerueshëm , Gri i hapur + gri i errët , i majtë

Kënd i zgjerueshëm Terano 1
Kënd i zgjerueshëm Terano 2
Kënd i zgjerueshëm Terano 3
Kënd i zgjerueshëm Terano 4
Kënd i zgjerueshëm Terano 5
Kënd i zgjerueshëm Terano 6
Kënd i zgjerueshëm Terano 7
Kënd i zgjerueshëm Terano 1_thumb
Kënd i zgjerueshëm Terano 2_thumb
Kënd i zgjerueshëm Terano 3_thumb
Kënd i zgjerueshëm Terano 4_thumb
Kënd i zgjerueshëm Terano 5_thumb
Kënd i zgjerueshëm Terano 6_thumb
Kënd i zgjerueshëm Terano 7_thumb
127308 L
Ulje -30%
88930 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L279 B217 H86  cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 140/222 cm.

·         Material ballor: copë luksoze, poliestër

·         Tapiceri/mbushje: bazament – susta pocket, mbushje – shkumë poliuretan, vatë poliestre

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë, MDF, kompensatë

·         Përparësi: sënduk – 1 copë, pupa – 2 copë

Divani Terano është model i cili siguron si komfort maksimal, ashtu edhe funksionalitet të shkëlqyer në pjesën e dhomës së ndenjes. Bazamenti i ndenjëseve të divanit është i ndërtuar nga susta pocket, të cilat përdoren për përpunimin e dyshekëve më të rehatshëm. Elasticiteti i tyre specifik garanton super komfort kur uleni në të gjithë pjesën e ndenjëses. Modeli Terano është i tapicuar me tekstil të cilësisë së lartë – material me sipërfaqe të butë dhe të lëmuar. Mekanizmi praktik për transformimin e divanit në krevat siguron hapësirë për të fjetur me përmasa 140/222 cm.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  4

Paketa 1: 200/110/60 cm., pesha 69 kg.

Paketa 2: 137/86/60 cm., pesha 61 kg.

Paketa 3: 190/22/53 cm., pesha 20 kg.

Paketa 4: 106/33/54 cm., pesha 27 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni