Kënd i zgjerueshëm Taiti | Vellea Home

Taiti

KËnd i zgjerueshëm , Kaf i hapur + lëkurë kafe

69099 L
58699 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

·         Përmasa: L225 B145 H86 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 135/195 cm.

·         Materiali ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje: bazament: susta zig zag, jastëkë – shkumë poliuretan miks, këllëfë të cilët hiqen

·         Konstrukti: dru masiv, dru ahu masiv, melaminë, PDV

·         Përparësi: *funksioni krevat, * universal (i majtë/i djathtë vendoset kur montohet), *sënduk

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuara për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 147/71/42 cm., pesha 36,5 kg.

Paketa 2: 131/85/58 cm., pesha 52 kg.

Model Çmim për montim
Taiti 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni