Kënd i zgjerueshëm Melvin + mbështetës krahu miniraft | Vellea Home

Melvin

Kënd i zgjerueshëm me mbështetës krahu miniraft , Bordo + bezhë e hapur , i majtë

84100 L
69900 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

·           Përmasa: L297 B90/180 H70 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 135/250 cm.

·         Materiale ballore: të treguara në kombinimet e ngjyrave, ndenjëset, mbështetësja dhe mbështetëset e krahut – tekstil poliestër, jastëkë – tekstil poliestër

·         Tapiceria: sfungjer me lartësi 12 cm., vatë poliestre, materiale tapicerie shtesë

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

·         Mbështetëset e krahut dhe rafti: ;MDF, melaminë, ngjyrë venge

·         Përparësi: dizajn ekskluziv, mbështetëse krahu me mini raft, ndenjëse e madhe, sënduk, transformohet në krevat – tërhiqet ndenjësja, bie mbështetësja

Kaloni në nivelin tjetër të komfortit në shtëpinë tuaj me divanin Melvin. Modeli është jashtëzakonisht shumë tërheqës dhe ofron komoditete, të cilat u përgjigjen kërkesave bashkëkohore të shtëpive moderne. Mënyrë praktike për transformimin e divanin në krevat të madh me mekanizëm i cili lehtëson përdorimin e arkës poshtë ndenjëses. Divani është i tapicuar i gjithi me copë e cila është e qëndrueshme ndaj konsumimit me efekt shumë të këndshëm në prekje dhe me mirëmbajtje të lehtë. Tapiceria është e formuar nga sfungjeri elastik dhe vata – materiale me butësinë dhe dendësinë e nevojshme për komfortin tuaj në çdo moment. Kur të përdoret në regjimin e gjumit, divani siguron komfortin e një dysheku me cilësi vërtet të lartë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  3

Paketa 1: 178/87/66 cm., pesha 82.4 kg.

Paketa 2: 181/75/40 cm., pesha 50,8 kg.

Paketa 3: 181/62/17 cm., pesha 20,6 kg.

Model Çmim për montim
Melvin 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni