Kënd i zgjerueshëm Delmar | Vellea Home

Delmar

Divan Kënd i zgjerueshëm , Gri , i majtë

189499 L
155299 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Seri ekskluzive e divanëve me dizajn gjerman dhe shumë cilësorë të krijuar për Mobileri Vellea Home.

·         Përmasa: L300 B224 H100 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 129/219 cm.

·         Tapiceri/mbushje: bazament i tapicerisë – susta zig zag dhe rripa

·         Përparësi: funksioni gjumë – tërhiqet nëndysheku, pjesë për tu shtrirë e madhe, sënduk

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 188/111/83 cm., pesha 83 kg.

Paketa 2: 195/111/83 cm., pesha 85 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni