Kënd i zgjerueshëm Delmar | Vellea Home

Delmar

Divan Kënd i zgjerueshëm , Bezhë , i majtë

premium
Kënd i zgjerueshëm Delmar 1
premium
Kënd i zgjerueshëm Delmar 2
premium
Kënd i zgjerueshëm Delmar 3
premium
Kënd i zgjerueshëm Delmar 4
premium
Kënd i zgjerueshëm Delmar 5
Kënd i zgjerueshëm Delmar 1_thumb
Kënd i zgjerueshëm Delmar 2_thumb
Kënd i zgjerueshëm Delmar 3_thumb
Kënd i zgjerueshëm Delmar 4_thumb
Kënd i zgjerueshëm Delmar 5_thumb
189355 L
Ulje -28%
135403 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

I majtë
Bezhë

Dorëzim : 15 ditë

Seri ekskluzive e divanëve me dizajn gjerman dhe shumë cilësorë të krijuar për Mobileri Vellea Home.

·         Përmasa: L300 B224 H100 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 129/219 cm.

·         Tapiceri/mbushje: bazament i tapicerisë – susta zig zag dhe rripa

·         Përparësi: funksioni gjumë – tërhiqet nëndysheku, pjesë për tu shtrirë e madhe, sënduk

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 188/111/83 cm., pesha 83 kg.

Paketa 2: 195/111/83 cm., pesha 85 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni